Day 34: Mit csinálok rosszul?

2016. február 07. - vaczkor

day34.jpg

Már eltelt 5 hét, és abban bíztam, hogy már látszódni fog a rengeteg edzésnek és a diétának az eredménye. De sajnos éppen, hogy többet mutat a mérleg, mint akkor, amikor elkezdtem. Mit csinálok rosszul?

Tény, hogy nem diétázom 100%-osan. Egyszerűen nem tudok salátát enni, mert 20 perc múlva éhen pusztulok. Ez nem jelenti azt, hogy nem figyelek arra, hogy mit eszem. Folyamatosan vezetem a MyFitnessPal appban az étkezéseket, naponta 1500-1800 kalóriát viszek be a szervezetembe, rengeteg csirkét és rizst eszem, illetve nem eszem kenyeret.

Bár tudom, hogy az étkezésen rengeteg minden múlik, de annyi mindenről lemondtam az elmúlt hetekben, hogy szinte csak a kaja maradt meg már a számomra, mint örömforrás.

De nincs mit tenni, még szigorúbb leszek mostantól.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása